Пак и пак и пак и ……


Коледа е весел ден подаръци за теб и мен.

Игри и песни с всяка изненада.

С къкво заслужили са малките деца – подобен вид награда?!

12-годишният Марио Филипов от село Сатовча стана жертва на пиян военен, който го уби в центъра на селото със собствения си “Фолксваген Голф”.
Сержантът летял със скорост над 120 км/ч в платното за насрещно движение по централната улица на селото. Марио почина на път за болницата “Иван Скендеров” в Гоце Делчев, а пияният Георги Терзиев, който е едва на 28 години, е задържан и предаден на Военна прокуратура.
Той е кадрови военнослужещ в софийско поделение. Терзиев е семеен, в Сатовча е известен като скандална личност, особено след употреба на алкохол. Местното население е потресено и хората коментират, че карането след употреба на алкохол в района е станало мода. Местните полицаи не искат да имат “главоболия” и не спират нарушителите, а след полунощ, когато им свършва смяната, започва истинският хаос по пътищата!

Нямам думи – сили нямам даже съболезнования на близките му да изкажа….

Advertisements

5 thoughts on “Пак и пак и пак и ……

  1. Уви, всяка една катастрофа е ужасна за най-близките, а другите след 2-3-4 дена забравят и нещата пак продължават по стария начин. А е лесно, много е лесно поне 2/3 от катастрофите да се намалят(според мен), но ако се спазват правилата за безопасно шофиране, толериране на пътните знаци, предимства… Дори ако намали малко нервите и уж превъзходството над другите ми се струва, че нещата ще са други. Но защо в България караме така лошо, не мога да си обясня?
    Жалко за детето, кото родителите няма да видят пораснало… Лека му пръст.

  2. Разплака ме. И ВСЕКИ, който има сърце, за страданията на другите, в такъв момент е- тъжен. Как, като родител можеш да съобщиш на родител, че някой си там поставен, не на място, където му е мястото-и аз не знам за къде точно е такъв. . .Те такива господ и в АДА не ги иска. Ама понеже в нашата държавица, повечето не са си на мястото, та затова и на Коледа и на …ех, жалко,ще продължава да има сълзи вместо подаръци.Горкото детенце, тия хорица.. Поставете за миг на тяхно място. . Много тънко си доловил темата. Много перфектен и професионален материал ъа КОЛЕДА. Тя не носи само подаръци,както медиите ни залъгват. В МЮНХЕН има още места в УНИВЕРСИТЕТА. Колко му е, да запишеш второ висше.РЕСПЕКТ и на теб и всички, много здраве и късмет, да пазим децата си, И НЕКА са все по малко и по малко такива=.., които не мислят и и злоупотребяват, а повече тези, които ни дават възможност да се радваме и на малкото, което имаме и не отнемат най-ценното , заради което живеем – нашите ЧЕДА. Поздрави.

  3. Вили, ти сама си отговори на въпроса- защо в БЪЛГАРИЯ карат лошо.И тук в Германия, по същата причина,карат лошо. Простичко е-това са те-лошите чичковци.ЛОШИТЕ ;ХОРА;Душите им са мръсни или те просто нямат такива.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s