Красноречие (или златните правила на общуването)


Финансова криза, политическо безхаберие, да не говорим за амока по рождение в който са изпаднали 95% от нашите сънародници! Замрънкали ми, ала бала – има си правила бе, закони, закономерности! Ябълката отдавна цапардоса Нютон по главата, Валю Топлото направи показно а велосипеда, като се родих вече беше измислен! Какво не е ясно, какви са тия импровизации – това да не е занималня или час по трудово обучение? Ореваха орталъка, пък като му говориш то си знае неговото и пак реве! Часовника не е достатъчно само да го сверяваш, но от време на време е добре и да го навиваш! Ето как трябва да се обяснява понякога на хората пък туко виж взел, че те разбрал някой!?


В противовест на всички етични и стандартни форми на презентация е добре на индианеца да му прочетеш молитва чрез морзовата азбука!
Горе главите и успех в общуването в тази Моя страна Моя България 🙂

Advertisements

4 thoughts on “Красноречие (или златните правила на общуването)

  1. Голям фен съм ти да знаеш.Къде може да се прочете такова съкровище от точни описания, като-политическо безхаберие напр. и така нататък. . .Аз днес си погледнах часовника и разбрах, късно ни е на нас, ама току виж някой пък разбрал.

  2. Уви, прав си. Все мрънкаме и все другите са ни виновни. Никога не можем като, че ли да си признаем грешките и най-вече да се поучим от тях. Дали ще се променим? Няма да е скоро, според мен.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s