Мой Свят……


Загиват още преди наистина да са се родили, тънем в боклуци и си подаряваме цветя, не пестим обещания и сякаш всеки говори свой собствен език…….

Но това е той – моят свят, нашият – да си го пазим викам Аз!

А преди да го напусне той го възпя по прекрасен начин…

Advertisements

4 thoughts on “Мой Свят……

  1. Дойдох неразбран, останах неразбран, тръгнах си неразбран-само един ме разбра- и то погрешно. И то защо, защото си говорим на различни езици и защо- ами защото сме осеяни с боклуци, или обсебени. . Ех, каде е добрината Ранчо…А ОБЕЩАНИЯТА НЕ ПЕСТИМ, и защо, защото са по лесни за страхливците и слабите, които не могат да кажат НЕ, или да помогнат наистина, затова те само обещават. От такива хора Господ и ние трябва мого да се пазим. А за тези, които си отиват преди още да са полетели, много жалко и тъжно е всичко това, защото точно ТЕ трябва да остават, за да се преродим и подобрим и пречистим от боклуци..Да си запазим нашия СВЯТ/това не е ли нашето обкръжение-нека си го направим такъв, какъвто ни се иска. Пожелавам го на всички.Какво се е случило с този талант, моля те кажи ми, пропуснала съм информация.Страхотен клип, текст и музика.

  2. УЖАС.Много тъжно.Песента е върха.Ще си я припявам всеки ден, и как да умра, ако няма рай, и как да обичам, ако знам, че ще боли..просто е върха.Лека му пръст,симпатяга е бил, готин, ей много се натъжих.Дано е в рая.Тук липсва.

  3. Тъжно….
    А песента е красива! Както и всичките негови.
    Дано Господ наистина да прибира най-добрите при себе си, че поне горе да има ангели.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s