ЧАЛГА


КАКТО ВЕЧЕ СПОМЕНАХ ЕДНА ОТ МОИТЕ ТАЙНИ Е ЛИПСАТА НА ПРИТЕСНЕНИЕ, ЧЕ НЯКОГА АКО МИ СЕ НАЛОЖИ ДА УТРЕПЯ НЯКОЙ НЕ БИХ СТРАДАЛ ОТ ФАКТА И СТОРЕНОТО ПОВЕЧЕ, ОТ КОЛКОТО ПО ПРИНЦИП СЕ ПРЕДПОЛАГА!
И КАК ДА Е ДРУГО, КАТО ИМА ХОРА, КОИТО ПРОСТО ТИ СЕ МОЛЯТ ДА ГО СТОРИШ!?!

Споменах вече, че за да прибегна до нещо подобно е опита на някой да навлезе в пространство, в което имам право само АЗ – АААЗЗЗ БЕ! Кое не е ясно? Това, което днес обаче видях ме кара да смятам, че бих нарушил този  си принцип и разширил малко периметъра на мотивите си да извърша нещо подобно! И респрктивно да изтегля  късметче  за някого…!
Има определени области, хора, теми и прослойки към които имам определено негативно отношение дори неприазън и най-малкото, което мога да направя е да се дистанцирам от тях и видите ли толкова голямо желание имам да съм далече от всичко с което се характеризират, че дори вече не държа сметка на никой, който се опитва и малко да се асоциира с подобна социална идентификация! Все пак живеем в свободни и демократични времена и всеки има право да избира как и с какво да отблъска хората от себе си и с какво да прави гадно впечатление!

Къде е големия проблем обаче!?
Дразнителите вече са навсякъде и ги има по всички точки на географията! Като вируси са плъзнали и стават все повече и повече!
Не мога да разбера след като сте се пръкнали в следствие на брутален семеен групов секс между майка сръбкиня, баща турчин, леля – циганка и чичо от Гърция защо не си останахте в мутренските вертепи да си дишате взаимно смрадливите изпарения, да си щракате кокалчетата на палеца и средния пръст, докато си друсате  лъсналите задници и слонските шкембета покатерени понякога и по главите на себеподобните си добитъци и не ви стига вече механата, тясно ви е на дребните смачкани душички и вече разпасани до умопомрачение пълзите и в гората?!?!?

Първата асоциация, която винаги си правя, когато чуя паролата на житейската ви философия ЧАЛГА е думата КИЧ и следват: Пич, Курва, Силикон, Мутра, Пияна свиня, Мангал, Мизерник, Ниско, Пошло, Долно, Ниска култура, Беден речник,  Душевна деградация, Изкривен мироглед,  Потънала между краката на първата проститутка ценностна система или с една дума – Изрод…..

„Всички прилики на хора и събития не са случайни“! Всеки изчервил се от леко неудобство и припознал себе си в някое от описанията да си плюе в пазвата и да не се сърди! Не съм ви направил аз такива! Просто поредния личен избор – вземете се в ръце времето е ваше при това достатъчно късно!

Защо съм толкова краен и защо смятам така? Защото никой друг не би направил това!!!

Чешмичката при разсадника в месноста Абланово е едно от местата в природата окло Сливен към което хората трябва да питаят само уважение, любов и стопанственост! Да го пазят и поддържат защото е наше – на всички хора!

Бях потресен! Ще ги изтрепя мамицата им селска…..

 

 

Обичам много тази местност – тук спирам понякога, когато се качвам до връх Българка с колелото да си налея вода!

Водя понякога децата да ритат топка, дишат въздух и тичат на воля!

Правя си стриит фитнеса, препичам се на слънце, разхождам се с приятели – също се храним – деже и пием но такова нещо……..

 

До вчера сред природата в планината по невъзможни детствени места, реки, водопади, пътеки виждах само усмихната хора, поздравяващи, едни и същи почти всеки път! Вървят пеш по 7, 8 часа! Заради спорта, здравето, хармонията, любовта, природата……..до вчера……

Възпитах себе си по-начин по който искам да възпитавам и децата си! Дълги години имах възможността да претеглям всичко с което се разминавах. Постарах се да пресея именно онова, което сега убива в много хора чистотата и за да мога да продължа искам да стоите по-далече от мен идиоти и от всичко на което държа! Вън от моето пространство защото аз нямам навика да чета права…………..направо действам!

Не знам дали е за добро или за лошо, че селендурите, които са се осрали така си бяха тръгнали преди да им кажа здрасти….

12 коментара за “ЧАЛГА

 1. Уви! Навсякъде прилича на кошче. Почти няма местенце където да е чисто и приятно 😦

 2. ПОКЛОН приятелю,толкова добре си го казал,че няма какво да добавя…Остава само чувството на огромно безсилие и болка, когато чета това.В лошо време се родихме и живеем, мамицата му.

 3. Абе Драго чак за безсилие…… трудно!? Ама ако разбера кой го е направил ще си говорим и за насилие 🙂

 4. Ъм даааа Uzumaki! Всяка свободна минута през последните 3 години съм в планината и всеки ден минавам през някое място за първи път! Или си забравил, че живеем на „Балканите“ 🙂
  Като говоря за Балкана нямам предвид само Сливенския!
  https://mcmitashki.wordpress.com/2009/05/15/%D1%88%D0%B8%D0%BF%D0%BA%D0%B0-14-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D0%BA%D1%8A%D1%81%D0%BD%D0%BE/
  Има Родопи, Рила, Пирин и т.н. и т.н. 🙂

 5. Не бе, аз просто съм професионално изкривен и постоянно коригирам няк’ви хора за правописа; just ignore me. 🙂

 6. Ха хаааа Uzumaki ще ме умориш от смях! Не ти ли се струва правилно написана думата? Така е само, че в случая е метафора! Достатъчно е да я напишеш в Гоогле и ще разбереш защо съм я използувал 🙂

 7. Pingback: DJ Bobby I – Да бъдеш най-добрия това е достатъчно! « Преди да полетиш

 8. Pingback: Ръката която люлее люлката « Преди да полетиш

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s