Обратно на часовниковата стрелка


Странно е усещането да се събудиш и да разбереш, че много от нещата около теб спят…. самото време понякога е заспало! Предметите мога да ги разбера при тях умората е непозната но и пулса им е по-слаб (с изключение на телевизора, който всяка сутрин в 6 гърми със 60!!! 🙂 ) Не мога да разбера обаче хората, които макар и събудили се от сън и сновящи напред назад в прилично темпо и от часове продължават да си доспиват!? Ето днес например половината ми часовници показват различно време 🙂 дали защото и при тях е като при хората времето тече с различна скорост а за някой дори обратно на часовниковата стрелка – най често се среща при нашите политици, които се опитват да ни върнат в 18-ти век! Не мога да не отбележа приноса им – ще успеят мамка му! Под влиянието на астрономията и аз ще завъртя стрелките назад първо зада съм в крак с реалността и второ зада припомня за онова, което беше преди близо година и как тогава се подготвяхме за зимата – все пак утре е 1-ви Ноември а този месец гъмжи от събития!
А тогава преди година и за това, което се случваше прочети:

Задочни репортажи от България!?

Защо

Ежедневие и избор след избор….

Август е Септември

Следва….

Все пак ретроспекцията винаги е повод за козметика и настройка на духа. Опита от вчера само спомага за резултатите днес. Денят е супер, слънчав и предпоставки за темпо не липсват и със сигурност днес ще намокря две тениски но по никакъв начин няма да го направя обратно по часовниковата стрелка! Напротив по-скоро срещу вятъра и срещу течението стига да има достатъчно пространство, защото вече страшно тясно започва да става в нашата прекрасна държава…..!!!!???? 🙂

Advertisements

One thought on “Обратно на часовниковата стрелка

  1. А и аз завартях стрелките с един час назад,та да сьм в крак с принодително изместеното часово време и за да е като хората,си вьрнах сьщо и една стара подмладяла любов,исега вече си имам две,абе това обрьщане,врьщане понякога помага, да се ореинтират някой хора,които са се загубили в собственото си АЗ. Ама не ,няма как да стане просто тяхната,те нека си ходят назад,ние сме в друга посока/Напред,за напред и докрая.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s