Парчета време


Като пъзел е времето! Толкова ти е трудно на моменти да събереш спомена, че понякога си задаваш въпроса било ли е наистина! И тази година премина като пясак между пръстите и изтече в спомена добър и лош!

Започва се още от утре- идват празници! Декември е…… ще мине бързо а с него ще си отиде още една година! А после, когато се обърнеш и видиш щетите, които си оставил на времето виждаш и онези, които то е оставило по теб! Приминавайки през многото случки (в това число и такива 🙂 ) оставяш по едно парче скъсана риза при всеки спомен, както когато вървиш през храсталак….. какво ли оставяме в душите на другите с които рисуваме картината и какви ли още парчета ще събираме само то „Времето“ ще покаже в бъдещето! Дано само когато събираме един ден пъзела отново и тогава сюжета да е още по-весел да я има и да се усеща голямата любов 🙂 !!!
Бях чувал за YouTube най-вече от Longi но не предполагах, че са толкова зле! Затова другото разказче ви го предлагам ТУК!!!

Advertisements

4 thoughts on “Парчета време

  1. АААА,егати филма,аз пак искам да се оженя за тебе и обещавам,много да те слушам,завиждам ти за местностите и хората ,които си видял и усетил сьс сьрцето си и любовта,.. тя е там навсякьде и пьзела е като котленски килим, колкото по шарен и дебел, толкова по добре,но важното е да не липсва паченце дори,което да не може да го направи завьршен.А темпото на времето се ускорява помеждутьците се скьсяват и следите остават,,, изнизва се година след година ,редуват се сезон след сезон,едно по важно е, самите ний ,сьс себе си да сме в синхрон. =

  2. Нека след време остават само качествените парченца от пъзела година, който пък е част от пъзела живот.
    Бъди щастлив с приятелите си, семейството и с дамата по-горе(дето като я видя ще я нацелувам…ама най-рано напролет) 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s