Ръката която люлее люлката


„Извинявай настъпих ли те! А не няма нищо……..

ти просто ми еба майката“!

Продължава да вали сняг тихо и бавно – трупа ли трупа. Всички спят но буквално!!! Леката усмивка е от малките радости днес  и добрите думи на любимите хора след малкото малки победи! Оставам и утре ама ми се зминава – имам мисия, имам и мисли даже има и причина……

По това време е тъмно на вън, много тъмно, но се вижда всичко а повечето неща дори лъщят, като гол задник!!!

А Вие спите ли? Или вече всички свикнаха с един от най-вълнуващите и известни трилъри – „милата ни действителност“ и с на пръв поглед идеалната бавачка в него – поредното правителство, която обаче има едничката любезна цел – за добрия ни сън малко да ни полюлее и повечко да ни поклати!  Само не се притеснявайте семейството Ви днес не е заплашено от смъртна опасност!?  Само дето от приковаващото начало до незабравимата развръзка, този трилър ще ви държи в напрежение с неочакваните обрати на действието и блестящата актьорска игра на поредните ни управляващи……

ЕВАЛА ЗА СТРАХОТНИЯ КЛИП СЛАВИ!

Започнал си да ме цитираш 🙂

Естествено, че ни ми пука особено, защото има кой да се погрижи за мен – той с тази здрава ръка – ръката, която люлее люлката!  Трябва все пак да давам обяснение на две още малки деца и на още……., дори още по-лошо да давам и пример! Нещото от което наистина мога да се притесня е силата на примера и силата на думите – измарящо е но за сметка на това пък може и да е фатално!!!

Много пъти съм се дразнил на способността си да не греша но…… уви явно имам по-широко отворени очи…… има дори хора, на които се харесвам!?

Сутринта снега ще е скрил прахта и усещането за мръсен въздух но, не и разкопаните от години улици и Аудито пак ще се тресе! Питейната вода ще е още по-хлорирана а тръбите още по-раждясали, сметките Ви за GSM на повечето пак ще са по-големи от пенсията на Майка Ви! Детето Ви пак ще донесе поне две шестици и дори може утре да не го унижи сина на следствен милионер, дъщеря Ти няма да спечели работното място, защото няма необходимия стаж – ами да е завършила на 15 бе селски или поне в Украйна и после ще предпочете секса за една вечер, защото от любовта често се плаче……!? Женати също няма шанс – търсят се млади и със свежи идеи кадри и все по-трудно ще и става ако не се реши все пак да му бутне…..  Споко човече легни и се наспи има кой да помисли за всичко – ръката, която люлее люлката!   Агентите на ДС също бдят над Вас и Вашата сигурност! Спете спокойно една добра ръка ви люлее и лекичко но перманентно ви клати….

Абсурд ще бъде да си мислиш, че с парите на рода ти до девето коляно някой ще злоупотреби и ще се нижат Мерцедеси, яхти, курви или силикон… напротив, няма да има такива неща – даже и за лекарства ще няма, щом тя те приспива и се грижи за теб – ръката, която люлее люлката – ръката, която те клати…… А и може би Азис скоро, ще изпее нова песен!

Нищо друго не ми остава освен да подавам и аз своята ръка – най-малко за поздрав и най-вече за помощ, защотото……..   не се притеснявам, че ти приятелю ножа стискаш в другата ръка – аз просто живея в България!!!

Реклами

2 коментара за “Ръката която люлее люлката

  1. Те такова животно нема, но за жалост не вьзкликваме така само в зоопарка..Кьде всьщност е тоя зоопарк? И ако знаете,защо не размените просто местата на животните с местата на политиците, значи всички политици в зоопарка ,а всички животни в парламента, на меките столови и на топло и широко с хубава и богата на витамини храна,и току виж горките животинки,намерили та оправили дьржавата и живота на хорицата.Каква полза от ИЗБОРИ,моя сьвет е-/сменете им просто местата,та да им дойде ума в главата и берекет за сиромашата…Ейде и кьсмет.

  2. @ risseellis по-лошото са коалите извън парламента!!! Спим ние…… много хора са се абстрахирали от политиката и са си добре! Въпроса е, че добре за мен е зле за много други! А по-голяма джунгла от политиката няма, дори и секса при животните е по-зареден с чувства от този, който те правят с народа докато го изнасилват! Сори!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s