Краси Костов и приказката на широко затворените очи…


„Мъдреца сочи луната а глупака гледа в пръста му“

Тази истина все повече започва да важи днес! Каузата на всеки от нас е да даде от себе си онова, което ще му донесе удовлетворение и донесе очакваното! Всеки иска да бъде забелязан и уважаван заради това което прави и което дава! Малко са хората обаче които искат да платят цената! Да постигнеш до изобилието с даване или да дадеш дори без да те забележат – възможноли е? Сещам се за мечтите на един знаещ, че си отива от този свят човек. „Щом като човек може да стъпи на луната защо да не може да постигне всичко, към което се стреми на земята“? Колко са в днешно време тези хора?

Краси Костов е не само мечтател. Краси Костов сбъдва! Направил го е не веднъж и сега, когато е на път да го направи пак, не трябва да е сам! Застанахме до него и сме решени да помогнем. Да помогнем, не само на него а и на нас, на вас и на всички, които вярват, че искаш ли силно ще успееш!

Какво се случва? Поредното доказателство, че не всеки е сигурен в себе си! Това е разбираемо, но неможеш да не си сигурен в нещо без да се опиташ поне малко да си част от него!

Толкова много хора, които претендират за това, че са нещо сега не направиха нищо! Личен избор е на всеки какво и как. Но когато виждаш претенциите на така наречените големи и как са в големи коли, големи офиси, големи згради и с големи кореми а с толкова малки души чак започва да те боли! Има криза и няма пари за благородни и хуманни каузи но за „S“ класи, банкети и силикон пари има…!? Много е лесно да се бием в гърдите за всичко голямо, което се случва около нас и се припознаваме в него, но правим ли самите ние нещо за това да е факт? За конкретната инициатива се обърнах към десетки небезизвестни фирми и частни лица. То не бяха здравословни води, енергийни напитки, имиджови компании и търговси марки – само една политическа партия и спортния сайт „Гонг. бг“ протегнаха своята ръка! Подобна инициатива е уникална възможност, не само за този който ще я осъществи, но и за всички които биха помогна,ли но……. Широко затворените ни очи пречт да видим това!

Превърнахме се в просяци търсещи спорсонство. А нещо подобно е по-скоро инвеститция отколкото дарение – писах веднъж за това!

Повода  да споделям всичко това е  решимостта ни Краси да подобри постижението си от 1988г. и този път с по-големи дистанции. Ежедневните занимания и спортната форма на Краси ни кара нашият екип да вярваме, че това е възможно и да направим всичко по силите си за да го подкрепим! Световното първенство тази година е на 16-ти Октомври в Хавай  и е от веригата състезания “IRON MAN”. Краси е доста популярен с успехите си, почетен гражданин на Сливен и го познават хиляди хора! На подобен форум България още не е имала участник и още по-малко успех. За хората, които ще спомогнат това да се осъществи съм убеден, че ще се говори много!

Наградния фонд е 1,500 000 щд. а не са малки и приходите от рекламата на подобно събитие – при постигането на първия си рекорд в Гинес филма беше продаден на и излъчен от 42 световни телевизии в т.ч. „Евроспорт”  и „НБС Суперчайнъл” където Красимир Костов е звездата на предаването и удиви с постижението си компанията на световния шампион във формула 1 Найджъл Менсъл и покойният вече Сър Боби Робсън!

Какви са притесненията ни:

  1. Квалификацията за място в Хавай е на 10 Юли в Цюрих и сега най-важното за нас е да осигурим на Краси възможност той да участва там! Таксата за участие е 1200 шв.франка а самото заминаване и участие също са свързани с финансова помощ.
  2. Идеята е инициативата да стигне до повече хора, медии и средства за популяризиране с което целта е добрата кампания да помогне за събирането на средства необходими за участието. Да се провокира интереса на спортните медии, канали и предавания, възможно повече институции  и потенциални рекламодатели.

Като съпричастен човек, инициатор и PR на спортния клуб реших да се обърна към немалко хора. Краси в момента се нуждае от подкрепата на повече хора обичащи спорта и мотивация за това което прави! А времето напредва!

Всяка идея в тази посока ще бъде в полза на начинанието. Смятам, че позитивите от популяризирането ще бъде взаимно, както и всички последствия от постигнатите резултати! Веднъж задвижен процеса сигурен съм ще намери широк отзвук и ние няма да спрем да му помагаме!

Ще се намерят ли обаче повече хора с все още ШИРОКО ОТВОРЕНИ ОЧИ……..?

Advertisements

5 thoughts on “Краси Костов и приказката на широко затворените очи…

  1. Идеята ти е добра и с удоволствие ще я подкрепя, но трябва да дадеш повече информация как конкретно може да се помогне? В коя сметка се набират средства и какво ще получи евентуалния спонсор като възможност за реклама? Така повече хора ще могат да откликнат.

  2. Благодаря ти Майки! Разбира се, че инфо ще има 🙂 Рекламата от нещо подобно наистина е един от резултатите! Отворени сме за всички, които се включат да предоставим възможност да рекламират себеси, по начин по-който искат и си изберат! Въвв фейсбук профила на Краси, инициативите и брошурите му, по екипировката, в мероприятията и изявите му и навсякъде където мислят, че искат да присъстват! Подробности ще пусна в отделен пост!

  3. Не е добра radislav отлична е :)! Не е само идея а и мисия! После всики ръкопляскат но сега само стискат палци 😦

  4. Pingback: Капки – една история в два филма! « Преди да полетиш

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s