Самотния бегач на дълги разстояния


Има една такава страхотна песен на IRON MAIDEN! Клипа говори много и си заслужава да се изгледа. За всички онези, които винаги са вярвали в онова което правят не само за себе си и всички онези, които цял живот отдават в полза на доброто и хората около себе си!

Има и един човек с невероятен талант и железен дух, който може да стане тази година първия Българин покорил IRON MAN в Хавай! Пропуснахме срока за регистрация за участие на квалификацията  за Хавайската квота  в Цюрих и сега следващата възможност е Регенсбург Германия на 07. 08. 2011, но и този срок всеки ден се скъсява!

Помните ли филма „Форест гъмб“ и епизода в който героя на Том Ханкс бягаше непрекъснато и колко хора тръгваха след него завладени от желанието и ентусиазма му? От където минеше след него тръгваха тълпи, за да го последват! Това обаче за голямо съжаление може да се случи само далече от България :(! Затворени в черупката си отдавна сме се примирили с безсилието си. Едничката ни цел да отцелеем и да се изхраним ни прави все повече уязвими и безсилни да се борим и да се справяме и с най-малките предизвикателства! Краси не е сам но след него тичат само шепа хора, които се броят на пръстите на едната ръка! Ръка хем протегната за помощ хем свита в юмрук – свит за борба и свит от яд! Човек е голям колкото са големи и мечтите му и никога не трябва да се предава но……. Колко дълго можеш да мечтаеш ако все пак мечтите ти се изплъзват в собствената ти държава…….?

България има природни богатства, България има народ не сломим, България има от всичко по малко но защо не можем да бъдем когато е необходимо „Един за всички и всички за един“?     МНОГО Е ЖАЛКО!!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s