СТРАХ – vol. 1


по Антъни Робинс

Провалът не съществува. Има само резултати!

Винаги има някоя цел, която играе някаква роля в живота ни. И за изхода от всяко събитие има определена причина!

Димитър Н. Митев - PR

Димитър Н. Митев - PR

Често пъти при провал и неуспех изпадаме в отчаяние или се вбесяваме! Обвиняваме всичко и всеки. Това ни кара да изпуснем парата, но не ни помага! Нужно е да проявим дисциплина и да извървим пътя назад във времето отново по стъпки те си, да си вземем поука от мъчителните уроци и да открием нови възможности. Така можем да извлечем полза от провала!

Повечето хора се страхуват от провала и по тази причина не предприемат никакви действия. На всички от нас се е случвало да се откажем от определени начинания. Създава ме си представа, че нещо няма да сработи както трябва и ще се провалим. Това ни пречи да предприемем действия. Успешните лидери не подкрепят отрицателните емоции към нещо – Аз също няма да подкрепя страха и продължавам докато не се случи онова за което работя и силно искам!

Едното от нещата е Краси Костов ще стане IRON MAN!  

Преди време Майк Рам селектира много вдъхновяващи и мотивиращи цитати но те идват по-скоро от смелостта на лидерите! Това е най-вече отношение и начин на мислене не признание! “Много хора в този живот знаят какво да правят, но малко хора правят това, което знаят. Да знаеш не е достатъчно! Трябва да предприемеш действия” твърди Тони Робинс и напълно го подкрепям!  “Не чакайте докато всичко се нагласи точно.Нещата никога няма да се перфектни. Винаги ще има предизвикателства, препятствия и неподходящи условия. И какво от това? Започнете сега. С всяка стъпка, която предприемете, вие ще станете по-силни, по-опитни, по-самоуверени и по-успешни” са думи на Марк Виктор Хансен

А ето ви и една история на един човек 

На 21 години се проваля в бизнеса

Краси Костов - Iron Man

Краси Костов - Iron Man

На 22 години губи изборите за законодателни органи

На 24 години отново се проваля в бизнеса

На 26 години преодолява смъртта на любимата си

На 27 години преживява нервно разстройство

На 34 години губи надпреварата за член на Конгреса

На 36 години отново надпреварата за Конгреса

На 45 години губи надпреварата за сенатор

На 47 години се проваля в усилията си да стане вице-президент

На 49 години отново губи надпреварата за сенатор

На 52 години е избран за президент на САЩ!!!

Името на този човек е Ейбръхам Линкълн!

Ако не вярвате, че Вие създавате своя свят, тогава значи се оставяте единствено на обстоятелствата. Може да се провалите във всичко но поемането на отговорност е най-доброто средство за измерване на силата и зрелостта ви! Вие ставате субект, а не обект за това, което се случва. Като поемате отговорност може да запазите властта и да промените резултата, който създавате!

 

Advertisements

2 thoughts on “СТРАХ – vol. 1

  1. В последните няколко дни изчетох много за точно този тип страх. Чак ми е интересно как така една тема става актуална и е на устата на всеки .. На мен ми прилича на някакво масово явление както при птиците в полет или нещо такова. Даже имам един приятел, който иам теория, че и при хората има някакви инстинкти за масови реакции в един и същи момент. Както и да е.. фън да става :))

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s