Утре започва от днес…


Тогава, когато стъпка по стъпка се доближаваме до нещо и тогава, когато тухла по тухла го градим! Вчера го посяхме и си го пожелахме, днес сме убедени и готови а утре е ден за жътва и дори и да вали и да гърми ние ще сме там!

С всичко е така към което се стремим! Иска време, вяра и любов за да го докоснеш – е и работа си иска! Две години са и много и малко. Онези цели които достигаме за да отворим след тях следващата врата и времето не може да отдалечи започват винаги от днес! Мечтите нямат цвят, възраст и националност но в нашия случай мечтаем в България. Знам колко много хора смятат, че да мечтаеш в България е тъжно и трудно но аз смятам, че да мечтаеш изобщо е най-големия инструмент да се докоснеш до нещо! Повечето ни мечти са борба и тази борба никога не свършва докато човек мечтае! Да видим Краси Костов на IRON MAN се превърна в наша цел още от първия ден в който заговорихме за това с него! Решихме, че е кауза не само наша и сега смятаме така макар малко хора да вярват в това. Преди седмица усилията ни дадоха толкова малък но толкова важен резултата и името на Краси е в стартовата листа на квалификацията в Регензбург за световното първенство по супертриатлон в Хавай тази година! Краси има близо 120 конкурента в неговата възрастова група и други двама освен него ще получат желаната квота. Невероятния дух на родения в Сливен феномен и формата която на 53 години не спира да поддържа ни дават увереност, че квотата ще бъде факт.

Ежедневните занимания и подготовка са в разгара си. Краси изминава по 250км. на ден на велосипеда, бяга в пресечена местност, плува! С идването на пролетта започват и плуванията в открити естествени басейни! Събирането на средства за екипировка и подготовка сега са по-важни от всякога защото тази година няма връщане назад! Всеки който желае да помага може да го направи и с най-малкия жест дори като се свърже с нас ей така с пожелание!

Като личен PR на краси обещавам да направя достояние всяко едно послание! Тепърва ще слушате, гледате и четете за инициативата и хода от нея. Всеки, който има желание да я популяризира чрез себе си и с инструментите с които разполага има зелен светофар от мен и нашите благодарности – даваме си сметка и колко взаимен може да бъде този процес! Пишете, разказвайте и говорете ние сме с Вас! За повече информация съм насреща и не отказвам!

Днес няма да се обърна с апел към така наречения бизнес и няма да припомням на политиците за това какво означава  имидж  за страната ни нещо подобно! Имам само една молба към тях: живот и здраве и при успех да не висят на летището за снимка и речи защото ние нямаме какво повече да ви кажем!

 На всички приятели и почитатели, които не спират да ни подкрепят и на онези медии, които искрено се поинтересуваха и отразиха инициативата благодарим и продължаваме да се радваме на факта, че ви има! Съществената битка тепърва предстои и ще се радваме да сте с нас както и досега – поклон вам!

Advertisements

3 thoughts on “Утре започва от днес…

 1. Поздравления за регистацията ви в Регенсбург. Очакваме ви на Летището в Мюнхен терминал- 1, с Ауди 5, резервация -хотел 6 звезди. Ренсбург резервация -кьща, Ауди 5 и пьрво място в биатлона.Успех. И баварска Бира за отпразнуването. Без политици на летището в Мюнхен.

  Mit freundlichen Grüssen

  Ihre Münchener team

  Risse

 2. Без политици и на летището в България естествено! Ауди Q 5 ще покарам, че и мога да се прибера с него в България :)….. Биричка ще пийна за успех макар по това време вече да съм въздържател ама и квота за Хавай смятам да стисна в ръка и благодаря за гостоприемството Сестро – основен спонсор си все пак!
  Hercule gluckwunsche за помощта :)!

 3. Аааааа,не .Ако ще караш Ауди, то-А 5.!!! А бирата -Аугустинер.!!!! И …. километри.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s