Приятел в нужда


Всичко на този свят си има цена! Безплатен обяд няма ми беше казал един човек преди 20-ина години малко след като платих сметката за обяда на сервитьора! Не знам в каква връзка бяха думите му но до ден днешен не си спомням този човек да ми е платил дори едно кафе!

Аз съм от хората за които парите не са всичко – още по-малко най-важното! Когато обаче са средство да постигнеш нещо винаги съм се стремил да направя така, че да не карам други хора да страдат от това те да излизат от техния джоб! Жал ме е да гледам как едно човешко отношение може да накара някой да повярва в това, че всичко на този свят може да бъде купено :(! Любов, здраве, живот, приятел, мечта се превръщат в стока! Повече от 40 години от труда на Краси и близо 2 години на неговите приятели не стигат за това днес една битка да бъде толкова обезценена! Нама човек в България и по света който да повтори стореното от него през 1988г. и за жалост почти няма такъв, който да застане до него сега, когато е на път към поредното си постижение!

Когато оповестихме за намеренията си да помогнем на Краси да стане първия Българин IRON MAN в супертриатлона на пръсти се брояха онези, които възприемат идеята за смислена и сега когато сме на прага на това тя да се осъществи тези хора са още по-малко! Затворени останаха очите и ушите на Държавата и Бизнеса, на Министерствата и най-големите медии!

Благодарим на малцината протегнали ръка и помогнали Краси да има екипировка – фирма Ставен от гр. Сливен, самолетен билет – Краси Кръстев от БФХЛ, Кирчо Димитров от Мебеллукс  и народен  представител, регистрация за участие – ПП ГЕРБ Сливен! Цялата събрана до момента сума от всичко това възлиза на 7600 лв! За да може Краси да замине и да участва редом с още 2000 човека на старта необходимата сума е близо 20 000 лв! Голямо благодаря на нашите невероятни приятели от Германия моята сестричка Елка Петрова-Risse и нейното семейство, които поеха всички разходи по време на надпреварата и десетдневния престой в там!

Времето до старта е малко и дай боже предстои финал в Хавай а Краси е без адекватен и конкурентен велосипед! За радост се намери фирма, която да предложи цена и да осигури специфичната триатлонска рамка за велосипеда но 3700 евро са непосилни за възможностите ни днес!

Банковата сметка на Красимир Костов е: BG40RZBB1551002162321  и всеки който му вярва и го подкрепя в решимостта му да се бори може да помогне за това в една битка да има чета на негова страна и тя да расте!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s