НАЙ – ГОЛЯМ, А НАЙ – НЕЗАБЕЛЕЖИМ…!


screenshot4fce6ff-c43c8d83

SPACE (Спейс, шпация, интервал – даже Спас му викат някой, в чест на приятел с подобно име 🙂 )!

При положение, че е един от най – важните, най – голям и видим и често използван клавиш, той си остава най – неправилно използвания!

Тъпак, идиот, неграмотник, селяк, олигофрен, бавен и смешен е всеки, който не знае как се използва!!!
До седмица „приятели ми“ тук във „фейсбук“ ще намалят наполовина – една от причините ще е тази!

Колко трябва да си сляп, колко прост трябва да бъдеш, колко елементарна и малка душичка трябва да си, за да не забележиш собствената си посредственост….?

spase

Не си ли чел книги (там се вижда), не си ли чел вестник (и там се вижда), не виждаш ли как хората го правят….? Ами погледни бе ИДИОТ! Ти по – специален ли си, че да го правиш не както трябва? Не казвам, че човек трябва да е спец. по граматика и синтаксис (което не е лошо ако си), но поне имай малко уважение към останалите с които комуникираш! Тази небрежна демонстрация на душевна нищета мога да сравня с примери като, да ядеш лютеница и да не си избършеш устата след това, и преди да се покажеш пред хора….., да не си измиеш ръцете след ходене до тоалетна и да не си пуснеш сифона след същата процедура, преди това да си осрал половината помещение….. Изроди…. 21 век е!!! Тъпаци, много е лесно – просто натискаш още веднъж един определен бутон (най – големия в клавиатурата)!

Суета, кич, подражание, идолопоклонничество и самолюбие и комплекси, а в главата, гърдите и душата ЛИПСИ – повръща ми се вече като ви гледам! Мърши и трупове душевни!

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s